Családi élmények
Kezdőlap - Családi élmények
 
1
 
 
 

Zalakaros a Balaton-régió családi fürdőjével, a Vízipók Csodapók Gyermekvilággal egész évben vizes és szárazföldi élményekkel szabad téren 400 m2 vízfelülettel, beltéren kétszintes élménybirodalommal várja a családokat. A Vízipók gyermekvilágban a legkisebbektől a junior korosztályig minden gyermek megtalálja a korosztályának megfelelő szórakozűsi lehetősége 0-12 éves korig.  Magas színvonalú gyermekbarát szolgáltatásaival garantáltan felejthetetlen élmény lesz a Zalakarosi utazás, legyen szó akár egy vizes családi napról, rövidebb üdülésről, hosszúhétvégéről vagy iskolai szünidőről.  A vízi attrakciók sokasága mellett száraz játszóház, klub animáció, színes, szórakoztató, egészségmegőrzéssel és sporttal kapcsolatos programokkal várnak mindenkit a Kids Club animátorai. 

 
2
 
 
 

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásai egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja. Elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. A beltéri élménymedencéből közvetlen kijárat vezet a kültéri medencébe. Télen-nyáron a termálvíz simogató hullámai és a kristálytiszta zalai levegő jótékony hatással van a közérzetre.

 
3
 
 
 

A több mint 10 hektáros, szépen gondozott parki környezetben kialakított strand valóban a generációk találkozóhelye. A strand kialakítása is ezt tükrözi, kiválóan elkülönül egymástól a fiatal korosztály és az aktív kikapcsolódást kedvelő családosok körében népszerű aktív mozgalmas, vizes élményeket felsorakozta zóna a fürdő másik, csendesebb részén található rekreációs, pihenő zónától.

 
4
 
© 2016 furdo-zalakaros.hu