VÍZIPÓK-CSODAPÓK MESESTRAND
Kezdőlap - Vízipók-Csodapók Gyermekvilág - VÍZIPÓK-CSODAPÓK MESESTRAND

Kültéri gyermek élménybirodalom

A víz alatti mesevilág jól ismert hőse, Vízipók-Csodapók és barátai egyenesen behálózzák a gyerekeket, akik pókháló kötélen juthatnak el az egyik élménytől a másikig.


 

Több mint 60 féle vízi attrakcióval, 400 m2-en többszintes medence komplexummal várja a gyerkőcöket, 0-12 éves korig Zalakarosi Fürdő Vízipók-Csodapók Mesestrandja.

A kétszintes medence alsó szintjén napvitorlák árnyékában pancsolhatnak, a vízi világ rejtelmes barlangjárataiban úszhatnak, vízpermetet locsoló kapuk és virágok alatt bujkálhatnak. Különböző színű és formájú csúszdák kínálnak kalandot, az anakonda és a mini fekete lyuk mellett szivárványcsúszdák invitálják a merész vállalkozókat, a harcosabb kedvű gyerekek pedig vízágyúkkal vívhatnak csatát.

  • 0-12 éves korig 
  • több mint 60 féle vízi attrakció
  • zuhatagok
  • csúszdák
  • vízágyúk  

 

 Klubház és játszóudvar

A Vízipók-Csodapók Mesestrand közvetlen közelében lévő  Klubházban felkészült animátor csapat várja különféle programajánlattal a hét minden napján a kicsiket és a nagyobbakat. A klubházban egész nap kreatív foglalkozásokon vehetnek részt a gyermekek: rajzverseny, jelmezkészítés, arcfestés állandó része a programkínálatnak.

A játszóházban mászótorony várja a bátrakat, az udvarban mászófal, mászókák, libikóka és rengeteg kültéri játék található.

A programokra, vetélkedőkre a Klubházban lehet nevezni, a versenyek indulásának helyszíne, a nap végén pedig a program részeként táncparketté is alakulhat az udvar.

Sok meglepetéssel, érdekes, mókás feladattal ismerkedhetnek meg a gyerkőcök.

 

Milyen jegytípussal vehetem igénybe a Vízipók-Csodapók mesestrandot?

Alap belépővel látogatható a kültéri gyermekvilág.

 
Galéria
 
További Vízipók-Csodapók Gyermekvilág tartalmak
© 2016 furdo-zalakaros.hu